İçeriğe geç

Vasya Ne Demek

Vasya erkek ismi mi?

Rus kadın ismi Vasilissa (Rusça: Василиса), Yunan kökenli bir isimdir (Yunanca: βασίλισσα, Basilissa). “Kraliçe” veya “İmparatoriçe” anlamına gelir. Basil isminin Rus şekli olan Vasily (Vasili) isminin dişil şeklidir.

Valena ne demek?

VELENA kelimesinin anlamı: Direkler arasındaki desteklere gerilen üçgen yelkenler.

Lavinya ne demektir?

Lavinya ismi, yüzü ay ışığı kadar parlak ve güzel olan bir kadın anlamına gelir. Bu ismin kökeni Roma mitolojisine dayanır. Prenses Lavinya’nın babasının adı Latinus ve annesinin adı Amata’dır. Lavinia’nın babası Latinus, Roma mitolojisinde adaletin simgesidir.

Vanaka ne demek?

Varaka: Belge, yazılı kağıt anlamına gelir.

Vasya nedir?

Sanskritçede Vasya, memnun etmek, oturmak vb. anlamına gelir. “Vas” kelimesinin anlamından gelir. Vasya, “hoşuna giden, kalmak” anlamına gelir. 9 Aralık 2021 Sanskritçede Vasya, memnun etmek, oturmak vb. anlamına gelir. “Vas” kelimesinin anlamından gelir. Vasya, memnun eden, oturan anlamına gelir.

Vasil ismi hangi dilde?

Erkek isimleriBelarusçaRusçaLatin alfabesi (Belarusça/Rusça/Ukraynaca)Васіль, БазыльВасилийVasil, Bazil/Vasili/VasilРаманРоманRaman/Roman/RomanУлад daha fazla

Valaya ne demek?

Valaya, parlak bir aura ve yumuşaklık hissi yaratır. Bu zarif çiçeksi, misk ve odunsu parfüm, ince kontrastlara sahip benzersiz bir kokudur. Bergamot, mandalina ve tatlı beyaz şeftali gibi taze üst notalar, misk ve ambroks gibi şehvetli temel notalarla güzel bir karışım oluşturur.

Nevval ismi ne demek?

Neval isminin anlamı “kader veya şans” olarak tanımlanmaktadır. Ayrıca affetmek ve vermek anlamına gelir. Neval ismine sahip kişiler, her etkileşime iyimserlik ve neşe getiren iletişim yeteneğine sahiptir.

Vayna ne demek?

Vayna, Rusçada “savaş” anlamına gelir. 1877-1878 Osmanlı-Rus Savaşı sırasında, “1993 Savaşı” olarak da bilinir, Kuzeydoğu Anadolu sakinleri evlerini terk etmeye ve batıya göç etmeye zorlandı. Bu olaya bölgede “vayna” veya “kaçakçılık” denir.

Umay ne demek?

Umay (veya Umay; Eski Türkçe: 𐰆𐰢𐰖; Kazakça: Ұмай aна, Umay ana; Rusça: Ума́й / Ымай, Umáj / Ymaj, Türkçe: Umay (Ana)), Türk mitolojisinde ve Tengricilik’te doğurganlık tanrıçasıdır ve dolayısıyla kadınların, annelerin ve çocukların tanrıçasıdır. Umay, çeşitli diğer dinlerde görülen yeryüzünün ana tanrıçalarına benzemektedir.

Lena ne demek?

Lena ismi Alina ve Helena isimlerinin son ekinden türetilmiştir. Mrs. Magdalena, İbranice’de “bizden biri” ve Arapça’da “insan” anlamına gelir. Yunanca’da gün ışığı veya ay ışığı anlamına gelir. Lena şu şekilde telaffuz edilir: Lii-na, Liyna, Lena veya Ley-na.

Pera ne demek?

Başka bir anlamı ise sağlam ve kararlı. 💪18 Ocak 2023

Kaavi ne demek?

Kaavi, Finlandiya’da bir belediyedir. Kuzey Savonya bölgesinde yer almaktadır. Kaavi aynı zamanda tarihi Karelia’nın bir parçasıdır. Kuzey Savonya bölgesinde yer almaktadır. Kaavi aynı zamanda tarihi Karelia’nın bir parçasıdır.

Şivan anlamı ne demek?

Sivan (İbranice: סִיוָן‎) İbrani takvimine göre sivil yılın dokuzuncu ayıdır (sivil yıl Tişri 1’de başlar) ve dini yılın üçüncü ayıdır (dini yıl Nisan 1’de başlar). 30 gün süren bu ay, Gregoryen takviminde Mayıs-Haziran aylarına denk gelir.

Vedayi ne demek?

(ﻭﺩﺍﻳﻊ) i. (Ar. vedі’a vedā’i’nin çoğul hali) Vedîas, emanet olarak bırakılan şeyler.

Elvin kız mı erkek mi?

Arapça kökenli olan Elvin ismi genellikle kızlara verilir. Ancak erkek çocukları için de kullanılır. Burada Elvin ismiyle ilgili sık sorulan tüm soruların cevaplarını ve anlamı hakkında detaylı bilgileri bulacaksınız… Elvin isminin bir diğer anlamı ise gökkuşağının renkleridir.

Vera kız mı erkek mi?

Vera son zamanlarda kızlar için en popüler isimlerden biridir. Bu ismi farklı anlamlarına göre yorumlamak mümkündür. Farklı anlamları nedeniyle Vera ismini kızınız için kullanabilirsiniz.

Viyan kız mı erkek mi?

Viyan ismi Kürt kökenli olup kız çocuklarına verilen çok güzel bir isimdir.

Vadim erkek ismi mi?

Vadim (Kiril: Вадим), Ruthenian volod (Rusça: Вадим) kelimesinden türetilen, Rus, Ukrayna, Romen ve Sloven kökenli bir erkek ismidir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gaziantep Elit Escort